Svedbergs

  • -

Svedbergs

Category : Bytggtips

Svedbergs

Svedbergs – Hela badrummet

Vår vision är att vara nordens ledande leverantör av badrum. Det är inget självändamål utan en strävan att hela tiden utveckla badrummet för dig som kund. Att hela tiden sträva efter att förbättra funktion och design i badrummet. Hitta nya lösningar på små vardagliga problem, så att all den tid du spenderar där blir så njutbar som möjligt.

Badrummet ska erbjuda en stunds avkoppling från vardagen. Ett avslappnande bad, värmande bastubad eller en uppiggande dusch. Lugnt och skönt. Därför hittar du inga inbyggda telefoner eller TV-apparater i våra produkter. Istället får du praktiska funktioner som verkar utan att märkas. Detaljer som är viktiga att ha i bakhuvudet när du planerar ditt badrum.

Alla produkter matchar varandra. En självklarhet tycker många, men bara möjligt tack vare vår samlade produktion här i Dalstorp, Västergötland. Här sker också all produktutveckling. Med erfarenhet från de mer än 150.000 badrum vi levererat i norden under de senaste tio åren. Vi hoppas att du hittar ditt också!

Nordens ledande leverantör av badrum

Svedbergs ska utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet. Det är vår affärsidé som vi dagligen lever efter i vårt arbete. Konkret innebär det att vi alltid utgår ifrån de behov du har i ditt badrum, när vi utvecklar våra produkter. Att vi dessutom tillverkar merparten av produkterna i våra egna fabriker i och omkring Dalstorp, Västergötland, borgar för att de håller en hög kvalité och passar för oss nordbor.

Vi tror också på styrkan i att du kan inreda hela ditt badrum med produkter från en leverantör, Svedbergs. Med en kontakt, en leverans och framförallt ett fabrikat på möbler och sanitetsporslin. Material, färger och funktioner är desamma och matchar varandra. Du får en bra helhet i badrummet och en effektiv hantering av ditt bygge. Enkelt.

Vi har sammanfattat det under parollen Hela badrummet!


Samarbetsparners

Målare; JIR Måleri
Rörläggare; Lövhults rör
Elektriker; Exxel

Byggföretag

Lindhs persienner - markiser

Vi hjälper er att välja rätt persienner i Göteborg efter era önskemål

Kuungälvs Rörläggeri

En luftvärmepump är ett komplement till din nuvarande uppvärmning