HTH Badrum

  • -

HTH Badrum

Category : Bytggtips

HTH

Badrummets syfte har förändrats betydligt under senare år – precis som köket gjorde för länge sedan. Badrummet är inte längre ett ”nödvändigt rum” utan ett slags relaxrum som vi gärna vistas i, precis som köket.

Därför handlar inredning av badrum till stor del om att skapa rätt atmosfär och en enhetlig stil. I badrummet vill vi kunna lyxa till det och slappna av och begrunda det som hänt under dagen. Om du har tillräckligt med utrymme är det värt att bygga ut badrummet så att det blir ljusare och luftigare. Stora badrum är också lättare att inreda och möblera.

Å andrea sidan tycker de flesta att de praktiska och funktionella bitarna är minst lika viktiga. För standardbarnfamiljen är det viktigt att badrummet är tillräckligt stort för att mer än en person ska kunna vistas där samtidigt, särskilt om det bara finns ett badrum i hemmet. Det måste även finnas tillräckligt med förvaringsplats för var och ens personliga saker.

HTH erbjuder heltäckande badrumsinredningar, vilket innebär att du har en mängd möjligheter att inreda ett badrum som både är avkopplande att vistas i och praktiskt i vardagen.


Samarbetsparners

Målare; JIR Måleri
Rörläggare; Lövhults rör
Elektriker; Exxel

Byggföretag

Heda Betong

Här på HEDA finns det eleganta, lättlagda och självlåsande murar till bra pris

Kontakta Vindshem för fastighetsutveckling i Göteborg