Kakel & Klinker

Plattsättare i Göteborg

Är ni sugna på att sätta ett klinkergolv eller kanske en kakelvägg, vi hjälper er med arbetet. Vi har erfarenhet av sättning av både golv och väggar, och utför ett kvalitetsarbete. Vi kan möta olika förfrågningar inom bygg -stora som små renoveringsprojekt. Det kan vara ett kök som behöver kaklas om men det kan också vara att renovera många badrum till ett hyreshus. Vår nisch är att förstå och hjälpa privatpersoner med att förverkliga sina renoveringsdrömmar.

Kakel, klinker och plattsättare i GöteborgUnder ett renoveringsprojekt kan det dyka upp oväntade problem. Vi hjälper er att hitta lösningar, snabbt och enkelt. Det är vår uppgift som byggföretag. Dessutom vill vi att ni ska tycka det är roligt att renovera.
Ett byggprojekt kan se olika ut och flera hantverkare behövs ofta. För att underlätta för dig tar vi över allt ansvar och alla kontakter till alla hantverkare. För även om vi har samarbetspartners för att effektivisera arbetet så vet vi att du som kund vill känna dig lugn och få ett bra slutresultat.

 

Vi har även lång erfarenhet med att se till att er pool får nytt och fräscht utseende med nytt klinker eller liners, pooler är en del av våra specialiteter.

Låt våra hantverkare och projektledare hjälpa er att få till ert drömhem!


Samarbetsparners

Målare; JIR Måleri
Rörläggare; Lövhults rör
Elektriker; Exxel

Byggföretag

Norddesign

Nu är det enklare än någonsin att byta köksluckor i Västervik

Heda Betong

Din kompletta leverantör av prefabricerad betong - Hedared

Falckdesign

FalckDesign erbjuder en stor variation av designgolv i Göteborg med hög kvalitet